Tuesday, February 10, 2015

Kenapa Baru Sekarang Malique Keluarkan Kenyataan? – Joe Flizzow

Tak sangka pula sebaik sahaja lagu Apa Khabar dinobatkan sebagai Juara pada malam Anugerah Juara Lagu (AJL) 29 tempoh hari, banyak pula isu lain yang timbul.


hiburan, info, terkini, gosip, joe flizzow, malique, too phat,

Walaupun Malique selaku bekas anggota Too Phat telah menjelaskan bahawa dia tak pernah menjawab ‘Khabar baik, bro’ menerusi laman sosial sebagai balasan kepada lagu Apa Khabar, tapi nampaknya perkara ini makin melarat pula.


hiburan, info, terkini, gosip, joe flizzow, malique, too phat,

    Saya tidak mahu bercakap mengenai lagu Rindu kerana tidak tahu apa-apa mengenainya. Malah, tak pernah dengar pun. Saya rasa dia kena jelaskan kerana ramai orang ingat lagu itu jawapan kepada Apa Khabar.

    Jujur, ketika hasilkan Apa Khabar, saya tak perlukan jawapan balas. Kalau mahukan jawapan, saya boleh dapat menerusi panggilan telefon, SMS atau berjumpa terus dengannya.

    Kalau ada isu, patutnya sudah lama jadi, tapi kenapa baru sekarang? Adakah sebab menang AJL? Selepas 15 bulan, baru dia keluarkan kenyataan. Mungkin AJL beri kesan pada hidup dia atau mungkin ada perhatian yang tidak diingini.

    Saya sendiri tak faham situasi dia dan melihat kenyataannya sebagai penjelasan terhadap karyanya yang tiada kena mengena dengan AJL.


hiburan, info, terkini, gosip, joe flizzow, malique, too phat,

Apapun, buat anda yang masih belum pernah mendengar lagu Rindu yang dihasilkan oleh Malique, jom klik button play kat bawah. Sedap juga lagu ni, mendayu-dayu.


Sumber : ohbulan.com